Hoe kunnen we jou helpen?

Je kan bij Teherbestemmen.be terecht voor deskundig en onderbouwd advies rond te herbestemmen panden. De combinatie van passie voor het immo-vak en doorgedreven kennis rond herbestemmingen maakt ons uniek in Vlaanderen. Dat mochten we in mei 2023 ook uitleggen in Trends.

Voor onze herbestemmingsstudies werken we altijd samen met de experten van onze zusterorganisatie Miss Miyagi BV. Met hen onderzoeken we wat wettelijk kan en mag op basis van gesprekken met alle belanghebbende actoren, architecturale inzichten en economische parameters. Vervolgens vinden onze vastgoedspecialisten de juiste koper, huurder, erfpachter, tijdelijke gebruiker of concessionaris voor jouw pand.

231127 THB Team Aanpak

Aanpak

Voor kandidaat-kopers, -huurders, -erfpachters en -concessiehouders

Je vond hier het pand van je dromen? Fantastisch, dan leggen we je hieronder uit wat je verder mag verwachten van Teherbestemmen.be.

Via de detailpagina van het pand kan je (geheel vrijblijvend) de herbestemmingsstudie downloaden. Deze studie is een grondig gedocumenteerd werkstuk dat je een helder inzicht geeft in de toekomstige mogelijkheden van het pand in kwestie. We bundelen enerzijds wat (niet) kan en mag gebeuren met het gebouw en de site waarop het gelegen is. Anderzijds geven we je inspiratie aan de hand van een aantal uitgewerkte scenario’s.

Wil je nog diepgaander advies? Dan nodigen we je met plezier uit voor een gesprek met onze makelaar en herbestemmings-specialist (architect en/of erfgoedzorger). We bieden je begeleiding in kwesties rond regelgeving, historische analyses, restauratietechnieken, subsidieregelingen, …

Ben je helemaal overtuigd van het pand en haar mogelijkheden? Dan gaan we opnieuw rond tafel zitten. Teherbestemmen.be treedt op als bemiddelaar in naam van de eigenaar. Gaat het om een verkoop? Dan nodigen we je uit om een bod uit te brengen via de SmartBid-module op de detailpagina van het pand. SmartBid is een tool die gelanceerd werd door CIB Vlaanderen. De tool is transparant, veilig én volledig digitaal. Nadat de verkoopperiode is afgelopen, treden we namens de eigenaar op als onderhandelaar.


Ik wil advies voor mijn te herbestemmen pand.

Contacteer ons

Ik ben op zoek naar een bijzonder pand.

Bekijk alle panden