In de landelijke rand van Kessel-Lo vinden we de voormalige abdij van Vlierbeek, zeven eeuwen lang het kader voor het dagelijkse leven van de benedictijnermonniken die hier woonden. Vandaag de dag is Vlierbeek geen levenloze ruïne, integendeel. De plek wordt niet alleen druk bezocht door wandelaars en fietsers, ook worden hier verschillende culturele activiteiten zoals concerten en expo’s georganiseerd. Daarnaast huizen hier ook verschillende organisaties tussen de muren: van kunstenaars, over een ngo tot architecten.

Binnen de abdij vinden we het koetshuis: vroeger een plaats waar paarden konden rusten. Nu, na een uitvoerige renovatie, is deze plek van zo’n 140m² klaar voor een nieuwe invulling - bijvoorbeeld als kantoorruimte. Op het gelijkvloers vinden we een inkom met ontvangstruimte en een ruime vergaderzaal/eetruimte met ingerichte keuken. Op de eerste verdieping vinden we een badkamer en een eerste bureauruimte. Via een overloop bereik je een tweede, hoogst unieke bureauruimte. Als belangrijke surplus, kan je bovendien gebruik maken van de ruime, achtergelegen pandgang om bepaalde evenementen of vergaderingen te organiseren mits meerprijs.

Gezien het rustige karakter van de abdij en haar omgeving, geloven we dat deze ruimtes uitermate geschikt zijn voor praktijkruimtes voor - bijvoorbeeld - logopedisten, therapeuten, advocaten of simpelweg als kantoor. Geschikt voor 7 - 10 personen. We zijn nog het meest benieuwd naar jullie plannen met dit koetshuis! Interesse in het huren van dit prachtige gebouw? Neem dan contact op met Niels via contact@teherbestemmen.be of onderaan de pagina!


enkele ijzersterke troeven

unieke, voormalige abdij
zeer rustige, groene omgeving
op 3 kilometer van Leuven centrum

Neem contact
op voor dit pand

Makelaar van dit pand

Te herbestemmen BV - Niels Moras +32 (0)470 36 34 24 niels@teherbestemmen.be
Contact
Terug naar overzicht